onsdag 31. august 2011

Hjemmelagde knekkebrød/homemade crackers




Disse knekke brødene er sunne,gode og lette å lage.
Jeg lager somregel et brett av gangen,halve porsjonen har jeg på et glass,slik at det bare er å tilsette vann.Koselig som en liten vertinnegave med et kort med oppskriften på.
Her er den:
Theese crackers are healthy,tasty and easy to make.
I usually make one tray of the time,half of the portion I`m saving on a glass,so then you simply add water next time your making them.
A fine hostes gift with the recipie written on a card.
Here it is:
4dl sammalt hvete,grov.4cups of whole wheat coarse
4dl havregryn.4cups of oatmeal
2dl solsikkekjerner.2cups of sunflowerseeds
1dl sesamfrø.1cup sesameseeds
1dl linfrø.1cup flaxseed
1ts salt.1 teaspoon salt
7dl vann.7cups water.
Stekes på varmluft,160grader i 1time+10min.Bytt plass halvveis i steketiden.
Hotair 160degrees for 1h 10min.Swap place halfway throgh cooking time.
Lykke til:)
Best of luck:)

2 kommentarer:

  1. They tasted fantastic! Loved them:). I'll write down the recipe!

    SvarSlett